BEZ IZNENAĐENJA: Novica Ljubičić potvrđen za pročelnika Ureda župana Pauka

Temeljem natječaja za prijam u službu Tajnika u Službi tajništva i Pročelnika Ureda župana Šibensko-kninske županije, dana 7. srpnja 2015. provedena je provjera znanja i sposobnosti kandidata koji su se prijavili na natječaj, izvijestili su iz Šibensko-kninske županije.

Podsjetimo, natječaj je raspisan s obzirom da su dugi niz godina spomenute funkcije kao vršitelji dužnosti obavljali HDZ-ovi Ante Alfirev i Novica Ljubičić. Upravo su i oni primljeni na te funkcije nakon okončanog javnog natječaja.

ante alfirev 1

Na natječaj za Tajnika u Službi tajništva prijavilo se troje kandidata, od kojih je prethodnoj provjeri znanja pristupio jedan kandidat.

Na natječaj za Pročelnika Ureda župana prijavilo se šest kandidata, od kojih četvero nisu ispunjavali formalne uvjete iz natječaja, a jedan kandidat nije pristupio prethodnoj provjeri znanja.

Nakon provjere znanja i sposobnosti te intervjua s kandidatima, na neodređeno vrijeme, uz obavezni probni rad u trajanju od tri mjeseca primljen je Ante Alfirev, diplomirani pravnik za Tajnika u Službi tajništva i Novica Ljubičić, diplomirani inženjer prometa za Pročelnika Ureda župana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.