Burić: Glavni projekt za stanove POS-a gotov kroz desetak dana

-Stanovi POS-a napravit će se za mandata ove gradske vlasti. Ukoliko se ne izgrade na lokaciji Meterize, koja je izvjesna, onda će se graditi na drugoj lokaciji na Šubićevcu – kazao je šibenski gradonačelnik Željko Burić na sjednici Gradskog vijeća odgovarajući na pitanje SDP-a što je s projektom POS-a u Šibeniku. Oporba, naime, podsjeća kako se tvrtke kojima je posao gradnje stanova POS-a dodijeljen, Elania i Aldi, nalaze u predstečajnoj nagodbi.

Budući da je POS česta tema aktualnog sata Gradskog vijeća i najčešće pitanje vijećnika SDP-a gradonačelnik se jutros pripremio te oporbi odgovorio s nekoliko konkretnih točaka poduzetih oko stanova POS-a.

-Izdana je lokacijska dozvola za prve četiri zgrade, formirane su građevinske čestice za te iste zgrade, izdana je dozvola Grada Šibenika za komunalnu infrastrukturu, u izradi je parcelacijski elaborat za prometnicu te su izvršeni geomehanički radovi na terenu. Glavni projekt bit će gotovo kroz desetak dana – kazao je Burić te još jednom obećao kako će poticajna stanogradnja biti napravljena za njegova mandata.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.