Burić zbog trave zaprijetio smjenama pročelnika i direktora gradskih tvrtki

Gradonačelnik Željko Burić na samom početku današnjeg hodajućeg kolegija zaprijetio je smjenama pročelnika u Gradskoj upravi i direktora komunalnih poduzeća zbog zarasle trave na javnim površinama u gradu. Burić je, naime, u sklopu hodajućeg kolegija sa svojim suradnicima posjetio danas Žaborić te se neugodno iznenadio kad je ugledao da su ceste i plaže obrasle travom i zelenilom.

zaboric hodajuci kolegij 210416 15

-Ovo je nedopustivo! Neću više napominjati! Smijenit će se direktori gradskih tvrtki, komunalni redari i pročelnici nastavi li se ovako. Svake godine proziva nas se zbog nepokošene trave – ljutio se Burić te je naredio komunalnim redarima da se taj problem čim prije riješi.

zaboric hodajuci kolegij 210416 7

Kazao je kako je nekoliko mjeseci s komunalnim poduzećem ‘Zelenilo’, na čijem čelu je Siniša Burić, pregovarao da se pokosi trava uzduž Ulice grada Vukovara u samom centru grada da bi se konačno to jučer napravilo i to u samo nekoliko sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.