CAMMEO ZAPOŠLJAVA STOTINU VOZAČA: Radna mjesta otvorena i u Šibeniku

Cammeo grupa na tržištu ostvaruje rast, što se posebno očituje u širenju franšizne mreže, pa je tako  Uprava Cammeo grupe danas  objavila da će zbog povećanja prometa u narednom razdoblju zaposliti stotinu novih djelatnika.

Prije nekoliko dana otvorena je franšiza u Belom Manastiru, čime je taj grad nakon 30 godina dobio taksi-službu, a tijekom travnja otvorit će se i franšiza u Koprivnici. Širenjem franšiznog poslovanja, povećava se i potreba za novim vozačima i to u svim gradovima u kojima Cammeo grupa posluje. Svi nezaposleni pojedinci tako se mogu javiti na oglas Taxi Cammeo franšize i potražiti svoju priliku za posao u Čakovcu, Varaždinu, Šibeniku, Rijeci, Osijeku i Zagrebu.

Osim srednjoškolskog obrazovanja i važeće vozačke dozvole, kandidati za posao moraju imati izražene komunikacijske vještine te poznavati grad i njegove znamenitosti, a moraju biti i spremni za rad u smjenama. Svi kandidati koji zadovolje formalne uvjete za zaposlenje, pohađat će Taxi akademiju na kojem će proći intenzivnu edukaciju zahvaljujući kojoj će biti osposobljeni za rad u taksi-službi. Posao u Cammeo grupi omogućuje stalni radni odnos, kontinuirano usavršavanje i educiranje, dodatne stimulacije i bonuse te stabilna iznadprosječna primanja pa je ovo  izvrsna prilika za sve one koji traže odgovarajuće zaposlenje.

Svi zainteresirani  mogu se javiti na službenim stranicama Cammea.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.