CITY GAMES NA BANJU: Ekipa Šubićevac pobijedila, Pokemoni Meterize isto prošli dalje!

Na plaži Banj sinoć su se prvi put s novim imenom održale  sportsko – zabavne igre, donedavno još Jadranske  igre.

Na City Games u Šibeniku sudjelovalo je  šest  razigranih ekipa iz Šibenika i okolice, a priredile su pravu ljetnu zabavu uz puno adrenalina i smijeha.

IMG_7363

Brojni posjetitelji i navijači uživali su igrama u kojima su natjecatelji morali dokazati svoju spretnost i srčanost. Redale su napete i zabavne discipline poput mošarke, spašavanja turistkinje, ribarskih kašeta, utrke magarace i konopa, a najuspješnje ih je svladala ekipa Šubićevac kojoj ovo nije prvi nastup na igrama.

IMG_7557

– Prošle smo godine bili malo plašljivi, ali ovaj je put to puno bolje izgledalo. Sada idemo do finala!- najavio je član pobjedničke ekipe Josip Zorić koji će zajedno sa svojim suigračima pokušati izboriti put u hrvatsko finale,  4. kolovoza u Malinskoj.

U daljnje natjecanje plasirala se i ekipa Pokemoni Meterize.

– Prvi put sam se prijavio na City Games i bilo je odlično! Nadamo se da ćemo doći do finala, ali prije toga moramo poraditi na spašavanju turistkinje jer smo tu izgubili najviše bodova  – podijelio je s nama Ivan Protega iz drugoplasirane ekipe.

IMG_7217

Na treće mjesto smjestila se ekipa Rasline, a nešto manje sreće ovaj put su imali Zaton, Crnica, te Zlarin.

Uvertiru u susret odradili su najmlađi natjecatelji. Tri odlične juniorske nadmetale su se u nošenju kašeta, skakanju u vrećama te potezanju konopa,  a slavio je tim Benjo ekipa ispred Cool Ekipe i Pokemona.

IMG_7420

Iz trogodišnje suradnje organizatora natjecanja Turističke zajednice Grada Šibenika i agencije Adria events iz Rijeke i ove se ljeto izrodila predivna priča, u što su se uvjerili svi koji su se jučer našli na Banju. Naime, upravo je zahvaljujući inicijativi šibenske Turističke zajednice svaka ekipa predstavljala svoj mjesni odbor, po čemu je Šibenik jedinstven u ovom natjecanju.

Sa svoja dva predstavnika u nastavku igara, Šibenčani se itekako imaju čemu veseliti, a uz malo sreće smiješi im se i veliko međunarodno City Games finale u rujnu u Biogradu na Moru.

IMG_7629 - Copy

IMG_7578 - Copy

IMG_7628 - Copy

 

IMG_7633 (1)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.