‘D-resort Šibenik’ Dogus Grupe jedan od 20 hrvatskih hotela koji čine ‘luksuz vrijedan milijarde’

Jutarnji list donosi pregled 20 najnovijih hotela s kojima Hrvatska ulazi u sezonu, koja bi prema najavama Ministarstva turizma RH, trebala biti rekordna.

Među 20 hotela koji autorica teksta naziva ‘luksuzom vrijednim milijarde’ našao se i Hotel D-Resort Šibenik smješten na poluotoku Madalina čije otvorenje tek očekujemo.

Evo što piše Jutarnji o velikoj investiciji Dogus Grupe u Krešimirov grad:

Većina od tridesetak novih ili potpuno obnovljenih hotela u koje su vlasnici ove godine investirali rekordnih četiri milijarde kuna već je dočekalo prve goste. Odlična je vijest da su smještajni kapaciteti ovim investicijama uglavnom podignuti na razinu od četiri i pet zvjezdica, dakle na visokokvalitetne hotelske kapacitete kakvi su nužni za podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma.

Donosimo pregled najzanimljivijih 20 novih hotela, iznose investicija i hotelskih tvrtki koje su tržištu ponudile i niz novih sadržaja koji trebali privući goste. Investicije su odradili, sad im slijedi glavni dio ovogodišnje turističke sezone za koju svi očekuju da će biti rekordna. (Gordana Galović)

D-Resort Šibenik **** Šibenik – otvorenje u srpnju – Dogus grupa – ulaganje oko 190 milijuna kuna – 63 luksuzne sobe – šest apartmana i tri vile na poluotoku Mandalina – hotel je nagnut je na jednu stranu i izgleda kao brod – jedini bazen sa staklenom stijenom u Hrvatskoj – pogled na more i Šibenik. Luksuzni projekt na šibenskom poluotoku Mandalina. Arhitekt je Nikola Bašić, a interijer je osmislio Marko Murtić. Hotel ima šetnicu koja vodi na krov objekta

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.