DAIKIN KLIMA UREĐAJI: Vrhunska učinkovitost dostupnija no ikad!

Tvrtka PRO AUTOMATIKA sa sjedištem u Šibeniku na adresi ul. 113. šib. brigade HV-a 183 (Bilice) ovlašteni je distributer i servis proizvođača Daikin. Ovaj japanski proizvođač poznat je kao najveći proizvođač klima uređaja koji su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i iznimno niskoj potrošnji električne energije.

Bilo da se radi o klima uređajima za stambene objekte, poslovne prostore ili klimatizacijskim sustavima i opremi za brodove i jahte tvrtka PRO AUTOMATIKA stoji vam na raspolaganju. Potpuno rješenje koje uključuje ugradnju opreme i uslugu održavanja čime se jamstveni rok produljuje na čak sedam godina potvrđuje da su DAIKIN uređaji najkvalitetniji na tržištu.

pro automatika1

Iz ponude izdvajamo DAIKIN Comfort FTXB/RXB inverter uređaj za stambene prostore A+ energetske učinkovitosti koji osigurava uštedu do 30 posto energije u odnosu na klasične klima uređaje. Uređaj snage 3,5kW dostupan je već od 5.230 kuna s uključenom ugradnjom.

pro automatika

Uz većinu Daikin uređaja moguće je kupiti i Daikin Online upravljač. Daikin Online upravljač dodatan je uređaj (adapter) malih dimenzija koji se povezuje na vaš Daikin klima uređaj. Nakon povezivanja na klima uređaj i preuzimanja besplatne aplikacije za Android ili iOs uređaje, vašim klima uređajem možete u potpunosti upravljati gdje god se nalazili. Upravljanjem putem interneta i pametnog telefona ili tableta ostvarujete sljedeće prednosti:

  • Savršen komfor – Uključite grijanje ili hlađenje dok putujete s posla ili se vraćate s odmora.
  • Ušteda električne energije – Mislite da ste zaboravili isključiti klima uređaj? Provjerite putem mobitela.
  • Pomoć starijim osobama ili djeci – Podesite optimalnu temperaturu čak i kada ste odsutni.
  • Potpuna kontrola nad vašim apartmanom – Provjerite korištenje klima uređaja u apartmanu koji iznajmljujete.

Izložbeni punktovi Daikin klima uređaja  nalaze se u trgovačkim centrima Dalmare, Kaufland te Konzumu u Vodicama, a sve o klima uređajima koji su dostupni u raznim izvedbama i kapacitetima možete doznati na Internet stranicama distributera Pro Automatika, – www.pro-automatika.hr , pozivom na broj telefona 022 340 644 ili osobno na adresi 113. šibenske brigade HV-a 183 u Bilicama.

SPONZORIRANI ČLANAK

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.