Danas počinju radovi na izgradnji fekalne kanalizacije na Podima

Danas će se početi s radovima od zapada (pogon ‘Brukvica’)  u Ražinama Donjim, te će se paralelno nastaviti radovi s istočne strane, do 01. kolovoza, gdje se planira završiti izvođenje radova asfaltiranjem Ulici P. Zrinskog

Danas, 29. lipnja, počinju građevinski radovi na izgradnji fekalne kanalizacije Gospodarske zone Podi i područja Ražine i Ražine Donje, izvijestili su iz gradske uprave. Radovi obuhvaćaju iskope i polaganje  kanalizacije u skladu s posebnim uvjetima.

Danas će se početi s radovima od zapada (pogon ‘Brukvica’)  u Ražinama Donjim, te će se paralelno nastaviti radovi s istočne strane, do 01. kolovoza, gdje se planira završiti izvođenje radova asfaltiranjem Ulici P. Zrinskog.

Za vrijeme izvođenja radova zbog specifičnosti zahvata osigurat će se pješački pristup, a u skladu s dinamikom radova i nužni kolni pristup. Autobusi neće voziti kroz naselje, te će polazna i završna stanica biti u Žaborićkoj ulici preko puta ulaza u INA skladište.

U Gornjim će se Ražinama, i to u zapadnom dijelu naselja u ulicama Put Egera, Borajska, odvojak Danilska, Vrpoljačka cesta, radovi izvoditi po fazama i to bez ljetne stanke u skladu s dinamikom radova. Autobusna linija će se odvijati bez prekida.

Faze radova su slijedeće:

Faza I – početak 29.06. do 17.07.2015.  odvojak Vrpoljačka cesta ulica Danilska

Faza II – početak 13.07.  do 21.08.2015.  Put Egera-Borajska ulica

Faza III – početak 01.08.2015 Vertikala spoj Vrpoljačka cesta D58 – Ražinska ulica

Autobusi će prometovati Ražinskom ulicom. I u Gornjim Ražinama za vrijeme izvođenja radova zbog specifičnosti zahvata osigurat će se pješački pristup, a u skladu s dinamikom radova i nužni kolni pristup, zbog specifičnosti odvijanja prometa završetkom pojedine faze osigurat će prometovanje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.