Društvo Naša djeca Šibenik obilježava 20 godina ‘Božićne bajke na šibenski način’

Društvo ‘Naša djeca’ Šibenik ove godine obilježava veliku obljetnicu. Upravo danas (nedjelja, 14. prosinca) održat će se tradicionalna ‘Božićna bajka na šibenski način’ u sportskoj dvorani Baldekin, s početkom u 17 sati, a pod pokroviteljstvom Grada Šibenika.

DND Šibenik obilježava dvadeset godina od prve šibenske ‘Božićne bajke’ koja se prvi put organizirala u vrijeme Domovinskog rata i pod prijetnjom općih opasnosti. Od samih početaka krasi je humanitarni karakter te je u to vrijeme sav prihod bio namijenjen djeci prognanicima i njihovim obiteljima. S godinama, humanitarne svrhe su mijenjanje pa će tako prihod od ovogodišnje ‘Božićne bajke na šibenski način’ ići Društvu Naša djeca iz Vinkovaca za pomoć djecii čije su obitelji stradale u poplavama.

U programu ‘Božićne bajke’ nastupaju djeca svih šibenskih osnovnih škola i dječjih vrtića, glazbene i plesne udruge, a kao zvijezda večeri najavljuje se mlada šibenska pjevačica u usponu Sara Škugor.

Cijena ulaznice iznosi simboličnih deset kuna.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.