EKO AKCIJA: Čišćenje martinskog podmorja ususret fešti ‘Ljetuj na Martinskoj’

“Ljetuj na Martinskoj“ ovoljetni je projekt koji će se u razdoblju od 27.srpnja do 03. kolovoza održati na Martinskoj i koji će svakodnevno imati zanimljive programe različitog sadržaja, a sve za cilj da se bogatim kulturno zabavnim te sportskim programom skrene pozornost na revitalizaciju Martinske, kao jednog od pomalo zaboravljenih šibenskih blaga.

– Kako bi se svi programi dobro pripremili na kopnu, stava smo da bi se trebala pripremiti i morska unutrašnjost tog starog šibenskog kupališta i zato Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite na ekološkoj akciji čišćenja podmorja “Martinska 2016“ u subotu 16.07.2016. s početkom u 11.30 sati, koja će biti potpomognuta sudjelovanjem ronilačko – ekološkim klubom REK HVIDR-a Split, volonterima GDCK Šibenik i članovima Spasilačkog kluba “Sveti Nikola“ Šibenik -pozivaju vas organizatori

Plan i program akcije (subota – 16.srpnja, 2016.)

–  09:30 – okupljanje u gradu Šibeniku ispred kluba“Azimut“ uz brifing

–  10:30 – polazak na Martinsku

–  11:00 – dolazak

–  11:30 – akcija čišćenja podmorja uz čišćenje i okolnog obalnog područja

–  13:00 – ručak u auto kampu“Martinska“za sve sudionike

Organizatori i potpora akcije su spasilački klub GDCK “Sveti Nikola“ Šibenik, Općina Primošten, udruga “Disco Gimnazija“, 08 Forca Šibenik, grad Šibenik, Lučka kapetanija Šibenik.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.