EU zastupnica Marijana Petir na radnom sastanku kod župana Pauka

Župan Goran Pauk i zamjenik župana Zoran Smolić održali su jučer,petak, 27.ožujka, danas radni sastanak u Uredu župana sa hrvatskom zastupnicom u Europskom parlamentu Marijanom Petir, u čijoj pratnji je bila i zamjenica župana Sisačko-moslovačke županije Anita Sinjeri-Ibširević.

Župan Goran Pauk upoznao je EU zastupnicu sa projektima Šibensko-kninske županije koji su sufinancirani sredstvima iz Europske unije, te sa razvojnim projektima od bitnog značaja za daljnji razvoj županije. Razgovaralo se o projektu izgradnje brze ceste Šibenik-Drniš-Knin-granica BiH, o gradnji nove bolnice u Šibeniku, gradnji inovacijskih centara u Šibeniku i Kninu i brojnim drugim projektima koji su u pripremi.

EU zastupnicu Marijanu Petir zanimao je sustav gospodarenja otpadom na području naše županije, te je izrazila spremnost pomoći Šibensko-kninskoj županiji u korištenju strukturnih fondova.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.