EU zastupnica Marijana Petir u petak stiže u Šibenik

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, Marijana Petir ovog će petka, 27. ožujka, boraviti u Šibeniku najavljuje županijska podružnica Hrvatske seljačke stranke na čelu s predsjednikom, odnosno dožupanom Šibensko – kninskim, Zoranom Smolićem.

Petir će se u petak, s početkom u 11 sati družiti sa Šibenčanima u prostorijama HSS-a, u Ulici 15. siječnja 1873. na broju 3, te će biti na raspolaganju svim zainteresiranim građanima odgovarati na njihova pitanja iz područja ‘Obora’ koje pokriva u EU parlamentu.

Kratki bio:

Marijana Petir (Kutina, 4. listopada 1975.), hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu obnaša dužnosti članice Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj, Odbora za prava žena i ravnopravnost spolova te Izaslanstva u Zajedničkom parlamentarnom odboru bivše jugoslavenske Republike Makedonije. Zamjenica je člana u Odboru za okoliš, javno zdravlje i sigurnost hrane, Izaslanstva za odnose s Izraelom i Izaslanstva u Parlamentarnoj skupštini Unije za Mediteran.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.