Europarlamentara Biljana Borzan gostuje na šibenskom Veleučilištu

U petak 13. ožujka 2015. u 11 sati u dvorani Solaris Veleučilišta u Šibeniku zastupnica u europskom parlamentu dr. Biljana Borzan održat će predavanje na temu „Sigurnost hrane i zaštita potrošača u EU“. Iako je namijenjeno studentima, predavanje je otvoreno i za javnost.

Gostujuće predavanje će se održati u okviru kolegija „Tehnologija hrane i pića“ koji vodi Nikolina Gaćina, mag. ing., v. pred., a inicijativu i pomoć pri organiziranju predavanja je pružio Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku.

Kao članica Odbora za okoliš, javno zdravlje i sigurnost hrane te zamjenica u Odboru za unutarnje tržište i zaštitu potrošača Europskog Parlamenta, dr. Borzan posjeduje jedinstveno znanje o temama izravno povezanima sa ishodima učenja kolegija. Uz prezentaciju ciljeva i načina na koje Europski parlament brine o sigurnosti hrane i zaštiti potrošača, dr. Borzan će govoriti i o budućem razvoju europske legislative na tim poljima. Poseban dio predavanja će biti odvojen za temu GMO hrane na području Europske unije.

Gostovanjem dr. Borzan, Studentski zbor zaokružuje ciklus u kojem su čak četiri zastupnika Europskog Parlamenta gostovala na Veleučilištu u Šibeniku u protekle dvije godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.