EVO ŠTO STE NAJVIŠE ČITALI NA ŠIBENSKOM PORTALU: Top 15 članaka u 2015-oj!

Brojimo zadnji dan 2015. godine pa vam donosimo pregled 15 najčitanijih tekstova Šibenskog portala u godini na izmaku.

Veseli nas što među prva tri članka u razdoblju od godine dana nije niti jedna vijest iz crne kronike, iako se takve vijesti danas u medijima, nažalost, najviše čitaju. U protekloj godini pratili smo sve važne događaje u našem gradu, županiji, ali i Hrvatskoj, osluškivali što Vas muči, za Vas pitali, kritizirali i vukli za rukav. Bili smo s Vama na maturalnim zabavama, norijadi…Medijski prostor trudili smo se davati pozitivnim i hrabrim ljudima čija Vas priča može potaknuti na bolje i više.

Ponosni smo i što su naš članak o Stephenu Curryju prenijeli i svjetski mediji.

I u novoj, 2016. godini trudit ćemo se, zbog Vas dragi čitatelji, biti bolji, ali i dalje svoji i profesionalni.

Želimo Vam sretnu i nasmijanu 2016. godinu sa što manje ružnih vijesti, a što više lijepih priča! Hvala Vam što nas čitate!

1. Uvjerljivo prvo mjesto zauzeo je članak o raspisivanju prijava za statiranje u Winnetou-u. Snimanje filma nedavno je završeno, a pred kamerama se okušao velik broj Šibenčana i Šibenčanki.

kino_winetou_2

2. Drugo mjesto drži fotogalerija maturalnog plesa šibenskih gimnazijalaca. Momci i cure, prisjetite se večeri u kojoj ste blistali!

maturalni-ples-gimnazija2

3. Na trećem mjestu je članak o Heleni Jakoliš i njenoj borbi s celijakijom, doživotnoj autoimunoj bolesti nepodnošenja glutena. Pročitajte kako je odvažna Helena pokazala zube bolesti.

helena jakolis

4. Slijedi fotogalerija s ovogodišnje norijade šibenskih maturanata. Nek’ Vas ugriju slike s ovog toplog, sunčanog dana.

norijada-2015

5. Peto mjesto, nažalost, drži izviješće o teškoj  prometnoj nesreći u kojoj je stradala obitelj Rudan iz mjesta Radonjić kod Drniša.

6. Veliku pažnju pobudila je akcija na Facebooku u kojoj su roditelji pozvani da za tjelesni kupuju startasice u Borovu, a sve s ciljem poticanja proizvodnje i očuvanja radnih mjesta u vukovarskoj tvornici. Šibenčani su jako dobro prihvatili ovu akciju. Nadamo se da smo i mi pripomogli!

borovo1

7. Jako su Vas zanimale i fotografije nedavno otvorenog hotela D-resort u Mandalini.  Bacite oko još jednom na ovaj luksuz.

8. Osmo mjesto drži jedan tragičan događaj – suicid na Baldekinu, kada je ispod ‘sedamnaestokatnice’ pronađeno mrtvo tijelo muškarca srednjih godina.

9. Zanimale su Vas i slike s vjenčanja prekrasne Antonije Mišure, koja se udala za dugogodišnju ljubav Marka Sandrića. Klik!

antonia-misura-vjencanje-4

10. Ovu su vijest Šibenskog portala prenijeli i strani mediji!  Dok je bio dječak, Stephen Curry je  iz krila majke Dražena Petrovića gledao natjecanje u tricama Dražena i svog oca Della Curryija. 23 godine poslije, dječak je postao najbolji košarkaš svijeta, sjetio se Draženove mame i poslao joj dres iz finala NBA lige, uz riječi da će mu biti čast ako njegov dres pronađe mjesto u Draženovom muzeju. E, ovo je dobra priča!

11. Još jedna lijepa priča: Na humanitarnom koncertu ‘See, feel act!’ za pomoć mladoj Primoštenki Rebeki Radić održanom na ljeto u krcatom kafiću Fjaka na Brodarici prikupljeno je 50 tisuća kuna!

humanitarni-organizacija

12. Jako Vas je zanimao i maturalni ples Medicinske i kemijske škole – bacite oko na momke u odijelima i djevojke u toaletama.
maturalni-medicinska1

13. Otvaranje D-resorta nije prošlo nezamijećeno. Otvorio ga je premijer Milanović, a slike su vas poprilično zanimale – podsjetite se kako je sve izgledalo!

14. Slučaj nasilja redara nad 22-godišnjim mladićem u vodičkom klubu izazvao je prilično zanimanje i pobudio rasprave.

15.  I konačno, ma petnaestom mjestu našao se intervju u kojem je Martin Junaković prvi put otvoreno pričao o događanjima  u GKK Šibenik i KK Jolly.

gkk-junakovic1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.