Fenixi otvaraju koncertnu sezonu na trgu četiri kafića

Sezona ljetnih koncerata na trgu ispred Gira, Castella, Bona i novootvorenog Hendrick’s-a počinje ovaj petak nastupom šibenske grupe Fenixi.

– Sve ostaje kao što je bilo i do sada, s tom razlikom što umjesto tri kafića sada imamo četiri. Koncertnu sezonu otvaraju Fenixi, a raspored za svibanj će se uskoro znati – rekao nam je u razgovoru vlasnik Gira, Zlatko Vukičević.

Kako je istaknuo, vjeruje da predstojeća sezona na ovom trgu može biti samo bolja, a u to se možete uvjeriti u petak, 29. travnja s početkom u 21 sat.

Podsjetimo, održavanje koncerata je nedavno bilo dovedeno u pitanje u ‘štekatskom ratu’, no vlasnici četiri kafića su sjeli za stol i ubrzo postigli dogovor na radost Šibenčana koji su naviknuli na dobru svirku u centru grada.

Gdje kuća nije tijesna, ni čeljad nije bijesna, a Vi, dragi čitatelji, pripremite se za još jednu rasplesanu sezonu na otvorenome.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.