FLORIJAN ŽIŽIĆ DOŽUPANICI ŠIMPRAGI: Očitujte se o Šešeljevim izjavama

Predsjednik HSP AS Šibensko – kninske županije, Florijan Žižić, priopćenjem je pozvao dožupanicu iz redova srpske nacionalne manjine Anju Šimpragu i te vijećnike SDSS-a u Skupštini Šibensko – kninske županije da se očituju i izjavama Vojislava Šešelja koje je uputio javnosti nakon oslobađajuće presude Haaškog tribunala.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Povodom jučerašnje skandalozne haške oslobađajuće presude četničkom vojvodi (kako se on voli nazivati) Vojislavu Šešelju,a još skandaloznijim i opasnim izjavama kako je ideja „Velike Srbije“ besmrtna,o okupiranoj Srpskoj Krajini, te nepriznavanju Republike Hrvatske  kao stanovnik  Šibensko-kninske županije i vijećnik u Županijskoj skupštini Šibensko-kninske županije javno upućujem poziv dožupanici iz redova srpske nacionalne manjine gđi. Anji Šimpragi te vijećnicima SDSS-a u Skupštini Šibensko-kninske županije da se očituju o izjavama dotičnog  „Vojvode“.

Gospodo,Vi ste politički  predstavnici srpske nacionalne manjine i građani ove županije i Republike Hrvatske  kojih prema popisu birača ima preko 12000 u Šibensko-kninskoj županiji.

ZAŠTO ŠUTITE , I KAKVU PORUKU  SVOJOM ŠUTNJOM ŠALJETE NAMA  OSTALIM SUGRAĐANIMA!

Gospođo Šimpraga, na nedavno održanim izborima na kojima ste izabrani za dožupanicu izišlo je na birališta nešto manje od 3000 glasača. Što je sa preostalih 9000 birača srpske nacionalnosti?   Postavlja se pitanje:  da li su politički pasivni ili ne žive u Republici Hrvatskoj, već se nalaze negdje drugo sanjajući raznorazne snove i ideje.

Možda je to pitanje više za MUP RH i Ministarstvo uprave koji bi se trebali pozabaviti gdje su nestali hrvatski državljani kao što su to radili u gradovima poput Vrgorca i Imotskog provjeravajući boravišta.

S poštovanjem, Florijan Žižić, Predsjednik HSP AS ŠKŽ

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.