Forum mladih SDP-a prikupljao računala za siromašne

Akcija koju je pokrenuo Forum mladih SDP-a povodom Svjetskog dana socijalne pravde pod nazivom ‘Pravo na budućnost’ donijela je već jutros i konkretne rezultate.

-Akcija kojim smo željeli potaknuti sve one koji imaju nešto starije informatičke oporeme ili one koju više ne koriste pokazala se na samom početku odličnom pa smo već jutros prikupili nešto računala i očekujemo kako će ovo što radimo imati vrlo veliki odaziv, posebno zato jer se radi o humanoj i socijalnoj komponenti – kazao nam je Luka Nikpalj, predsjednik županijskog Foruma mladih SDP-a.

sdp mladi1

Svi koji imaju nešto takve opreme mogu se javiti u prostorije mladih SDP-ovaca na adresi Stjepana Radića 24 i tako se pridružiti timu koji nesebično želi pomoći najugroženijima, a pogotovo djeci.

-Veliku pomoć imamo od strane Centra za socijalnu skrb koji će nas i uputiti na koje adrese je potrebno donirati računala pa ćemo tako steći i uvid koliko će ova akcija trajati. Svakako ćemo pokušati zadovoljiti što je više moguće onih kojima je to potrebno- kaže Nikpalj.

U prikupljanju isto tako sudjeluju i mladi SDP-a Pirovca, Tisnog i Vodica, a akcija prikupljanja računala i ostale opreme koja će se sastaviti i u ispravnom stanju podijeliti,  dodatno će se i proširiti organiziranjem tribina o korištenju računala.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.