Forum žena i Forum mladih SDP-a podijelio poklon paket socijalno ugroženoj obitelji

Povodom Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. svibnja, Forum žena SDP Šibenik je u suradnji s Forumom mladih posjetio i podijelio poklon pakete jednoj mnogobrojnoj šibenskoj obitelji slabijeg socijalnog statusa.

Inicijator ove hvalevrijedne akcije je Forum žena, čije su se članice same organizirale u prikupljanju donacija u vidu hrane, odjeće i higijenskih potrepština kako bi barem jednoj šibenskoj obitelji pomogle na današnji dan i barem malo podigle kvalitetu njihova života. Obitelj su danas posjetili i poklone uručili predsjednik Foruma mladih Toni Mrđen, predsjednica Foruma žena Ivana Vučenović i Jelena Matulović Ćaleta, predsjednica SDP-ova Savjeta za predškolski i školski odgoj, kulturu i socijalnu politiku.

– Obilježavanjem Međunarodnog dana obitelji željeli smo ukazati na važnost i značenje koje obitelj ima za društvo, svjesni njene uloge u razvoju pojedinca i usvajanju temeljnih vrijednosti koje su neophodne za funkcioniranje u svakodnevnom životu, zaključile su šibenske SDP-ovke.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.