FOTO: A I VI STE S NAMA IAKO VAS NIMA: Koncert za Joška i Tonija u prepunom kazalištu

Humanitarni koncert u znak sjećanja na prerano poginule tenore Tonija Grguričina   i Joška Arasa, iz klapa Teuta i Fortica održan je i ove godine u prepunom kazalištu.

koncert

Deset je godina prošlo od pogiblje Tonija Grguričina koji je poginuo u prometnoj nesreći 17. studenog. Nekoliko mjeseci kasnije još je jedan život prerano ugašen uslijed teške bolesti…

teuta_klapa-

Šibenik se svake godine sjeća dvojice tenora na simboličan način – glazbom.

Koncert, u organizaciji klapa Teuta i Fortica,napunio je kazalište do posljednjeg mjesta, a publika je oduševljeno pratila nastupe izvođača. Davor Pekota iz grupe Forum, klape Maslina, Kontra, Iskon, Bunari i Sebenico, Marko Škugor i tri tenora te mnogi drugi na najljepši mogući način su pokazali da Toni i Joško još uvijek žive u sjećanju Šibenčana.

DSC04232

DSC04238

DSC04241

Voditelj programa, Nikola Urukalo, istaknuo je da je najljepše kada publika zapjeva s izvođačima, a publika se nije libila zapjevati.

Klapa Iskon se predstavila sa tri festivalske pjesme, od toga dvije sa Šansona.

– Sad ćemo se sa sljedeće dvije pjesme posvetiti Šobeniku, vašem i našem, usudit ću se reći, jer se ovdje osjećamo kao doma.

DSC04248

DSC04249

DSC04250

Marko Škugor je nastupio uz pratnju profesora Ante Stošića, a zajednički nastup su započeli sa pjesmom ‘Prozor prema zalazu’.

‘Smrt je početak besmrtnosti’, a svojim životom i onim što su nam ostavili, Toni i Joško će zauvijek živjeti u srcima i sjećanjima svih onih čoje su srce dotaknuli. A to je veliki broj ljudi…

 

‘Neki ljudi ulaze u naše živote i ubrzo odu. Drugi ostanu određeno vrijeme, ostave svoje otiske u našim srcima, i mi nismo više oni isti’ Flavia Weedn

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.