FOTO: ANTE KULUŠIĆ: Josipovićev jedini put je put u propast, glasujte za Kolindu

Koalicija Za bolju Hrvatsku HDZ, HSS, HSP As, HRAST i HČSP na razini grada Šibenika i Šibensko-kninske županije pozvala je danas na konferenciji za medije sve birače da u nedjelju 11. siječnja, u drugom krugu predsjedničkih izbora glasuju za Kolindu Grabar Kitarović.

– Josipovićev slogan je ‘Pravi put’. Jedini put kojim on ide je u put u propast. Ponaša se neopisivi licimjerno, puna su mu sad usta deložacija, teške gospodarske krize, a prije izbora nikad se nije usudio premijeru MIlanoviću ništa prigovoriti, zbog čega je i sam kriv za ovu situaciju, Hrvatska nikad nije lošije stala nego za mandata ove vlade čije je Josipović marioneta. Zato, u nedjelju izađite na izbore, pokažite da želite promjene i bolju Hrvatsku za sve- rekao je Ante Kulušić, predsjednik ŽO-a HDZ-a.

Na glasovanje za Kolindu Grabar Kitarović pozvali su i župan Goran Pauk, gradonačelnica Knina Josipa Rimac, predsjednik ŽO-a HSS-a Zoran Smolić, predsjednik šibenskog HRAST-a Hrvoje Zekanović, a najoštriji je bio Florijan Žižić, predsjednik ŽO-a HSP AS-a, bio je tu i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.

– Svakako dajte svoj glas za Kolindu Grabar Kitarović, izađite na izbore u što većem broju, imamo saznanja da velik broj autobusa iz Srbije dolazi u Hrvatsku iz jedionog razloga da bi se glasovalo za Josipovića- rekao je Žižić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.