FOTO: BOŽIĆNI DOMJENAK: Šibenski portal, Kocka i IŠ Magazin slavili s prijateljima i suradnicima

Ususret veselim i radosnim božićnim blagdanima, veselo i radosno smo se proveli na sad već tradicionalnom božićnom domjenku tvrtke Kocka, IŠ Magazina i Šibenskog portala. Zajedno sa svojim poslovnim suradnicima, partnerima i prijateljima družili smo se na ovogodišnjem domjenku održanom u klubu Moderato Cantabile uz glazbenu podlogu DJ-a.

Ugodno druženje, fine kapljice i ukusni gastronomski užici obilježili su ovu noć u kojoj smo si malo dali oduška.

Godina na izmaku bila je puna izazova, ispunjena novim poznanstvima, ali i obilježena okretanjem nove stranice u poslovanju. Koliko je rad Kocke i Šibenskog portala prepoznat od strane klijenata svjedoči i velik broj okupljenih koji su zajedno s nama slavili privođenje kraju još jedne uspješne godine.

Baš kao na svakom dosadašnjem božićnom domjenku, brojne uzvanike pozdravio je direktor Kocke d.o.o., g. Joško Živković koji se zahvalio kolegama i klijentima na podršci i ukazanom povjerenju.

Neformalno druženje se nastavilo do dugo i noć, a kako smo se proveli pogledajte u fotogaleriji.

 

U međuvremenu koristimo ovu priliku da zahvalimo i vama dragi čitatelji na tome što nas čitate i pratite. Bez vas ne bismo bili tu gdje jesmo i zato veliko HVALA od djelatnika Šibenskog portala, IŠ Magazina i tvrtke Kocka d.o.o.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.