FOTO: Članovi Društva inovatora ‘Faust Vrančić’ Šibenik zlatni na međunarodnom sajmu inovacija

Društvo inovatota „Faust Vrančić“- Šibenik, sa inovatorima koji su ga predstavljali i izložili svoj rad, osvojilo je zlatnu medalju za zaštitni Etui za beskontaktne kartice s otvorom za pomicanje kartice.

Inovacija je privukla veliki interes jer se radi o jednostavnom, jeftinom i nadasve korisnom i neophodnom proizvodu za zaštitu podataka od zloupotrebe s beskontaktnih kartica.

Inovatori Josip Papak, Srđan Nanut i Ive Stipaničev nadaju se da će i tržište pokazati veliki interes te, da će Etui doživjeti i komecijalan uspjeh.

drustvo inovatora_fausta vrancic_sibenik (1)

ILOK  9. Međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih „INVENTUM 2015“

Udruga inovatora „TESLA“  Ilok uz suorganizatore Udrugu inovatora Hrvatske i  Grad Ilok,  te pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta,  sponzore među kojima je  istaknuta Hrvatska banka za obnovu i razvitak, suradnike Hrvatskog saveza pedagoga tehničke kulture uspjela je i ove godine provesti ovaj nadasve značajan projekt koji ima izravnog upliva na  razvitak inovatorstva i gospodarstva u svim segmentima.

drustvo inovatora_fausta vrancic_sibenik (2)

Na INVENTUM-u  se predstavilo izlagača iz 11 županija, iz gotovo  30 gradova i općina, sa preko 110 autora, škola i centara sa 80  inovacija i inventivnih radova, te 40 gospodarstvenika, OPG-a, raznih  Udruga i domaćih radinosti sa preko 100 proizvoda  iz raznih područja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.