FOTO: DANAS U KNJIŽNICI: Održano prvo predavanje Software StartUp Akademije

Ilustracija

Danas je u Gradskoj knjižnici  održano  prvo i uvodno predavanje  Software StartUp Akademije s ciljem poticaja i razvoja IT sektora na kojem je sve prisutne pozdravila i voditeljica Odsjeka za razvoj iz Ureda za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj- Ivana Bujas Rupić.

KNJIZNICA

knjiznica2

knjiznica3

 

Grad Šibenik i Veleučilište u Šibeniku, u suradnji s Microsoftom, organizirali su Software StartUp Akademiju, kojoj je cilj poticanje razvoja IT sektora, a koja je namijenjena svim mladim ambicioznim timovima koji će uz pomoć mentora iz struke usavršiti svoju ideju i uspješno je plasirati na tržište. Najbolji će dobiti priliku predstaviti se na ovogodišnjem izdanju Microsoft Win Daysa i osvojiti 40.000,00 kuna.

Software StartUp Akademija u Šibeniku se ove godine održava prvi put i za nju vlada veliki interes.

 

„U Uredu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj uvijek se trudimo vama, mladim ljudima ponuditi što više praktičnog znanja koje poslije možete  samostalno i izravno koristiti u vašem radu. Jedna od takvih aktivnosti bila je i ova suradnja sa Veleučilištem i Microsoftom, a također pri tome mislim i na već postojeći Urbani inkubator zajedno sa svojim programima, te Urbani inkubator 2 koji ima i službeno otvorenje ovaj petak. Mi ćemo se i dalje truditi dovesti što više dobrih predavača i sličnih edukativnih sadržaja, a vama želim dobro druženje, puno znanja i naravno da „pokupite“ glavnu nagradu“, pozdravila je Ivana Bujas Rupić sve prisutne prijavljene na ovu Akademiju.

 

Raspored svih predavanja objavljen je na službenim stranicama Software StartUp Akademije  http://startup.msacademic.hr/predavanja

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.