FOTO: Dječji tjedan u DV Osmijeh

Akcijom „Daj 5 za dječji svijet“ djeca DV Osmijeh obilježila su Dječji tjedan koji je počeo u ponedjeljak 5.10, a traje do 11.10. Djeca su na igralištu OŠ Meterize oslikavala platno otiscima svojih ruku te su igrala neke stare igre: školica, „na laštik“, ledene babe.

Dječji tjedan osmišljen je kroz niz akcija i aktivnosti za djecu i s djecom kojima se nastoji skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu.

U sklopu Dječjeg tjedna za djecu će se u vrtiću organizirati različite aktivnosti kao što su izrada plakata Dječji svijet, stvaranje slikovnica o prijateljstvu, izrada ogrlica prijateljstva, izrada memorija „To sam ja“ te će se ostvariti suradnja s roditeljima (roditelji čitaju djeci, izrada didaktičkog materijala, majke friziraju..).

djeca

djeca1

djeca2

Otvorenje Dječjeg tjedna koje je Društvo naša djeca Šibenik planirnalo u ponedjeljak, a u kojem sudjeluju djeca DV Osmijeh odgođeno je za petak (u slučaju lijepog vremena).

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.