FOTO: Dogradonačelnik Penđer dočekao sudionike ultramaratona Vukovar – Dubrovnik 2015

Sudionici 7. memorijalnog biciklističkog ultramaratona ‘Vukovar  – Dubrovnik 2015’, pokrenut u znak sjećanja na poginule i nestale hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, ove srijede,1. srpnja, prošli su i kroz Šibenik te su se zaustavili na spomeniku palim suborcima na Baldekinu gdje su im odali počast koju zaslužuju.

Tamo ih je dočekao šibenski dogradonačelnik, dopredsjednik Hrvatske konzervatine stranke, Nikica Penđer.

biciklisti_pender (2)

– Hvala vam što ste posjetili naš grad Šibenik koji je dao veliki doprinos u Domovinskom ratu i neka je vječna hvala i slava poginulilm hrvatskim braniteljima od Vukovara do Dubrovnika – zahvalio im se Penđer.

Inače, spomenuti ultramaraton održava se u organizaciji Biciklističke udruge Brod, a prema riječima dogradonačelnika Penđer, njihova želja je da se maraton u budućnosti pridruži što više biciklista.

biciklisti_pender (1)

– Da se maratonom poveže što više gradova, naselja kako bi poruka koju želimo poslati budućim naraštajima bila što jača i da se ne zaboravi Domovinski rat, a ujedno je i cilj promocije biciklizma i povezivanja gradova – stoji na dogradonačelnikovoj Facebook stranici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.