FOTO: IŠ, najmanji magazin u Hrvatskoj, s Lovrićima obišao i Hollywood

IŠ, isključivo šibenski proizvod, najmanji magazin u Hrvatskoj, a možda i u svijetu, proputovao je cijelu zemaljsku kuglu zahvaljujući vjernim čitateljima.

is1

is2Prošlog mjeseca bio je i u Hollywoodu, u Americi, ali ne u Kaliforniji, već na Floridi, i to zahvaljujući bračnom paru Lini i Mariju Lovrić.

– Moja majka već 20 godina živi na Floridi, Hollywood je grad od 200 tisuća stanovnika, spojen s Miamijem. Svake druge godine odemo tamo na mjesec dana, i uvijek ponesem neke suvenire iz Šibenika. Prošlih godina nosio sam razglednice, razne turističke prospekte, a ovaj put sam se odlučio za IŠ, jer odlično predstavlja Šibenik. Ponio sam desetak različitih brojeva, i podijelio ih po Floridi- kaže Marijo Lovrić.

is7

is6Kaže i kako je u dalekoj Floridi naišao na Šibenčane, ili barem Hrvate vezane uz naš grad.

– Upoznao sam tamo jednog Zadranina i jednog Trogiranina, ali jednom sestra živi u Šibeniku, drugom je teta Šibenka. Svugdje ćete naići na Šibenčane. Florida je prekrasna, osobito klima, temperatura nikad ne pada ispod 25 stupnjeva, i nikad ne ide više od 35 stupnjeva. Majka mi se želi vratiti u Šibenik, ali kad se sjeti naše bure, prođe je volja- kaže Marijo Lovrić.

is5

is4Obišli su i Miami, ali samo tijekom dana, po noći je izrazito opasan grad.

– Ne mora značiti da će vam se nešto loše sigurno dogoditi, ali velike su šanse. Obišli smo mjesta na kojima se snimao CSI Miami, poznate lokacije ljubiteljima te serije- kaže Lovrić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.