FOTO: IZ ANKETE O OSTAVCI JOSIPE RIMAC IZDVAJAMO:  ‘Ona je teška glumica’

O Josipi Rimac koja je jučer podnijela ostavku na mjesto gradonačelnice Knina i najavila da preuzima funkciju voditeljice HDZ-ove izborne kampanje bruji cijela Hrvatska, a nekolicina Šibenčana danas je s nama podijelila svoja mišljenja na aktualnu temu.

-Bila ovdje ili ondje, nama je isto. To je politika. Ide tamo gdje njoj više odgovara. Ovo što kaže da ne želi sjediti na dvije stolice su po meni priče za malu djecu-poručio je Boris Radić, dok je gospođa Viljac to i potvrdila.

anketa6 radic

-Čini mi se, iskreno, da nije baš toliko savjesna kakvom se predstavlja. Ima to svoju pozadinu koju ona najbolje zna – tvrdi Rajna Viljac.

anketa3 viljac

-Očekivao sam to od nje. Ona je po mom mišljenju teška glumica – rekao nam je gospodin Vlado, dok su nam dva prolaznika sumnjičavo rekla da ne žele prejudicirati ništa. Ipak, sumnjičavi su.

anketa5

anketa4

 

-Ne bih komentirao zato šta čujem svakakve sumnjive pozadinske priče koje se vežu uz njeno ime i ne znam šta bih rekao. Ako je stvarno istina ono što tvrdi, da ne želi sjediti na dvije stolice, onda joj svaka čast, ali sumnjičav sam, priznajem-kaže Mile Martinović.

anketa9

-A šta ću komentirat? Iđe ona tamo di joj je bolje. Ženska je dobra pa neka iđe di oće-zaključio je temu anonimni sugrađanin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.