FOTO: Izabrali ste najljepše adventske vijence čitatelja

Od subote navečer, uoči prvog dana došašća, u redakcijski inbox pristiglo je stotinjak adventskih vijenaca naših čitatelja. Zadatak je bio jednostavan: podijeliti s nama i ostalim čitateljima svoje kreativne vjenčiće koje smo pravovremeno dodavali u album na Facebooku gdje su ih čitatelji, naravno, mogli i nagraditi lajkom.

Najviše lajkova su prikupili vijenci Tine Biluš i Karmen Petrić. One su ga, naime, podijelile na svojim profilima, a njihovi su prijatelji rado lajkali iste. Za trud oko vijenca i zbog velikog broja lajkova koje su njihovi vjenčići uspjeli prikupiti, Šibenski portal za njih ima jedan mali adventski znak pažnje. Vodimo ih u kino, stoga Tinu i Karmen molimo da se jave u inbox Šibenskog portala.

U mnoštvu prekrasnih i kreativnih vijenaca, odlučili smo nagraditi još nekoga. Ovaj put po izboru redakcije. Dvije ulaznice za film Dobri dinosaur 3D Sink dobit će petogodišnja Petra Paškov koja se zaista potrudila oko svog adventskog vjenčića.

tina biluš

karmen petrić

petra paškov

 

Petra Paškov

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.