FOTO: Izvađeni brijestovi s Banja, Siniši Buriću dosadila politička prepucavanja

Jutros  oko sedam sati djelatnici Zelenila izvadili su sporne brijestove sa šibenske plaže Banj, oko kojih je prošlog tjedna došlo do silnih politčkih prepucavanja, a afera je već dobila i ime ‘Strava na plaži brijestova’.

brijestovi222– Šibenik ima i puno većih problema od tri brijesta, smiješna su mi ta politička prepucavanja, pa smo odlučili to drveće jutros ukoniti. Ponavljam, Zelenilo nije samoinicijativno posadilo te brijestove, već na zahtjev pojedinaca koji su tamo tražili hlad. Bilo je pitanje što se tamo moglo uopće uhvatiti, prevelik je rizik bio saditi skupa stabla koja koštaju od 10 do 15 tisuća kuna, pa smo se odlučili na jeftine brijestove. Što je najbolje od svega, brijestovi su se dobro uhvatili. S ovim je Zelenilo završilo ovu priču, ne pada nam napamet išta više tamo saditi i intervenirati u pomorsko dobro- kaže direktor Zelenila Siniša Burić.

brijestovi111

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.