FOTO: Milanović u Šibeniku: Torta, bedževi i baloni u obliku srca za šefa

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović posjetio je večeras Šibenik. U dvorani u Cinestaru u Dalmare centru Milanović će se obratiti članovima stranke u sklopu SDP-ove unutarstranačke kampanje. U pratnji Milanovića u Šibenik su stigli i bivši ministri Ranko Ostojić, Siniša Hajdaš-Dončić i Boris Lalovac te glavni tajnik stranke Igor Dragovan.

sdp milanovic 140216 5

sdp milanovic 140216 16

sdp milanovic 140216 14

sdp milanovic 140216 1

sdp milanovic 140216 9

SDP-ovi lokalni prvaci, Ivan Klarin i Franko Vidović, za svog su šefa, kojemu su odani i tijekom aktualne unutarstranačke kampanje, pripremili tortu, a Milanović je na poklon večeras dobio i bedž festivala Fališ kojeg je spremno zakačio na džemper. Na dar je dobio i jedan balon u obliku srca.

sdp milanovic 140216 13

sdp milanovic 140216 12

sdp milanovic 140216 10

sdp milanovic 140216 7

Njegovo obraćanje članovima SDP-a zatvoreno za javnost i novinari nisu imali mogućnost ulaza jer, kako navode u protokolu, teme su isključivo pitanja vezana za stranku.

sdp milanovic 140216 15

sdp milanovic 140216 8

Milanović je ranije danas posjetio Tisno i Vodice gdje se osvrnuo na funkcioniranje HRT-a.

– HRT je nas dosta derao, i to je njegovo pravo. To je javni servis na koji sam imao puno prigovora, imam i sada, ali to je život – kao političar moraš trpjeti te udarce. Mislim da HRT radi za HDZ. Često radi poluprofesionalno, ali ne znači da bih tamo radio čistke. To su tipične HDZ-ovske divlje prijetnje, suprotstavit ćemo se tom utjerivanju straha u kosti’, kaže Milanović, a prenosi N1. info Kazao je i da je SDP dobio više glasova hrvatskih ljudi, Hrvata, nego HDZ.

‘Imam li ja pravo reći da onaj tko ne voli SDP ne voli hrvatski narod? Mene bi moji SDP-ovci strpali u luđačku košulju. Više je Hrvata glasovalo za nas nego za HDZ’, ponovio je, aludirajući na Karamarkovu izjavu da ‘onaj tko ne voli HDZ, ne voli Hrvatsku’.

Za Komadinu je kazao da ima pravo biti optimist da će postati predsjednik SDP-a. Govoreći o šefu SOA-e Lozančiću Milanović je kazao: ‘Neka ga smjene ako imaju petlju. To je čovjek koji nije ovisan o toj šačici probisvijeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.