FOTO: Na Podima u tijeku izgradnja čak tri nove proizvodne hale

Na području poduzetničke zone Podi d.o.o. ovih dana prilično je užurbano. U izgradnji je nekoliko novih poduzetničkih pogona koji će uskoro profunkcionirati i u kojima će se zaposliti 35 novih djelatnika. Na Podima svoj poslovni objekt gradi Tvrtka City Kebab d.o.o. u kojem će smjestiti dio svog proizvodnog pogona koji će izmjestiti iz Petrinje, i koji će istovremeno biti distributivni centar za područje cijelog Jadrana. Pogon će se opremiti strojevima za preradu mesa.

KEBAB IZ ŠIBENIKA

City Kebab d.o.o.

Tvrtka City Kebab d.o.o. jedini je domaći proizvođač kebaba koji se u cijelosti proizvodi prema originalnoj recepturi od domaćih sirovina.

Tvrtka Hidraulika Kurelja d.o.o., poznati hrvatski proizvođač i serviser hidrauličnih uređaja iz Stubičkih toplica, te zastupnik poznatih europskih i svjetskih proizvođača na tržištu jugoistočne Europe, također gradi proizvodnu halu na Podima. U industrijskoj zoni Podi Šibenik u tijeku je gradnja hale za proizvodnju nadgrađa na teretnim vozilima, te servisiranje različitih vrsta hidraulične opreme.

OBRADA KAMENA

Kles d.o.o.

Tvrtka Kless d.o.o. dolazi iz Sesveta gdje već obavljaju svoju djelatnost u postojećim pogonima. Osim na hrvatskom tržištu, Kless d.o.o. ima osnovanu podružnicu u Njemačkoj. Pri samom završetku je izgradnja proizvodne hale s upravnim dijelom i izložbenim prostorom u zoni Podi. Kako napominju iz tvrtke Podi d.o.o., izgradnjom hale investitor želi stvoriti preduvjete za organizaciju procesa obrade prirodnog kamena namijenjenog uređenju interijera i eksterijera.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.