FOTO: Nakon Grebaštice i Lozovca, javna rasvjeta i u Danilo Birnju

U tijeku su radovi na postavljanju javne rasvjete u Danilo Birnju kod malonogometnog igrališta. Riječ je o prvoj fazi radova u kojoj je predviđeno postavljanje 21 stupa, a već idući tjedan postavljat će se 25 stupova javne rasvjete na lokaciji prema mjesnoj trgovini.

Ukupna vrijednost radova je oko 165.000 kuna, a radove izvode tvrtke TEC d.o.o. i obrt Elektro Toni.

danilo222

Proces izgradnje javne rasvjete u Danilo Birnju okončat će se završnom trećom fazom koja obuhvaća postavljanje još 30 stupova uz glavnu prometnicu.

danilo333

‘U okviru programa izgradnje objekata komunalne infrastrukture smo izgradili javnu rasvjetu u Grebaštici, gdje je uz magistralu položeno 16 stupova, zatim smo u radničkom naselju u Lozovcu u postavili 20 stupova s rasvjetnim tijelima, a nismo zaobišli potrebe ni Gornjih Ercega i Donjih Crljena, kao ni Partizansku ulicu i Ulicu Aleksandra Curavića na Brodarici. Prošli tjedan je postavljena i rasvjeta na igralištu u Raslini. Sve su to dokazi da ova gradska uprava ne zaobilazi niti jedan dio grada i da su nam svi stanovnici Šibenika jednako bitni.’, rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.