FOTO: Napad usmrđenim giricama u Docu: ‘Riječ je osveti!’

Vlasnike restorana Bounty u Docu jutros je dočekao neugodan prizor – usmrđena riba razbacana po stolovima i pitarima. Nepoznati počinitelj već danima na frekventnim gradskim lokacijama ostavlja klaonički otpad, a najnoviji incident u Docu potegnuo je brojna pitanja oštećenih, uključujući (ne)regulaciju prometa i parking. Božena Dulibić iz spomenutog restorana vjeruje da je riječ o osveti jer okolni stanari smatraju da su oni tražili zabranu prometa u Docu.

grice4

girice3

girice2

girice1

– Ovo je planski napravljeno jer su girice ‘usmrđivane’ mjesec dana. Na 40 stupnjeva je smrad bio nenormalan, ali kako radim s hranom, to mi nije palo na pamet dirati rukama. Napad smo prijavili policiji koja je napravila zapisnik i zvali komunalne redare koji su rekli da ih naši problemi sa susjedima ne zanimaju. Zvali smo stručnjake iz As Eka, o svom trošku, da pokupe otpad jer ugrožava stanovništvo.

bozena

 

Problemi s prometom u ovom dijelu grada su započeli početkom lipnja kada su postavljene table o zabrani prometovanja automobila koji nemaju dozvolu.

– Niti jedna dozvola nije izdana, iako čujem da je danas navodno izdano njih šest. Otkada je sve to počelo susjedi su ljuti na nas jer nas krive i misle da smo mi tražili zabranu prometa. Meni promet ne smeta, meni smatra prometni čep koji se stvori. Problem je nastao kada smo tražili da se stave dva stupića jer kada se parkira na dva sporna mjesta, nastaje zastoj. Prisiljeni smo svaku večer maltretirati policiju koja nije ništa kriva jer je grad preuzeo promet u mirovanju – objašnjava Dulibić koja je javno prozvala osobu za koju smatra da je ‘zbog neobavljanja svojeg posla svjesno i  namjerno dopustio ovu situaciju’.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.