FOTO: NP Krka izdao edukativni vodič ‘Sedam slapova’ koji se dijeli učenicima

Javna ustanova ‘Nacionalni park Krka’ izdala je edukativni vodič za učenike osnovnih i srednjih škola ‘Sedam slapova’. Riječ je o vodiču koji na zanimljiv način učenike upoznaje s ljepotama NP ‘Krka’, a prvenstveno slapovima – Bilušića bukom, Brljanom, Manojlovcem, Rošnjakom, Miljackom, Roški slapom i Skradinskim bukom. Čitatelji u vodiču mogu doznati sve zanimljivosti i informacije o slapovima te kratke upute kako doći do pojedinog slapa. U vodiču su, osim prirodnih fenomena, predstavljene i kulturne znamenitosti koje se mogu razgledati u NP ‘Krka.

ŠALJITE SVOJE ESEJE I OSVOJITE – SMARTPHONE!

os juraj sizgoric  np krka edukativni vodic4

os juraj sizgoric  np krka edukativni vodic3

Kako bi animirali djecu, edukativni vodič ‘Sedam slapova’ priredio im je i atraktivnu nagradnu igru. Slanjem eseja na temu ‘Kako bi svom vršnjaku koji ne živi u Hrvatskoj opisao NP ‘Krka’?’ učenici mogu osvojiti smartphone, a svoje eseje trebaju slati na adresu Javna ustanova ‘Nacionalni park Krka’ Trg Ivana Pavla II. br. 5 22 000 Šibenik.

Edukativni vodič već je podijeljen u nekim osnovnim školama, a uskoro će se naći u rukama svih osnovnoškolaca i srednjoškolaca u Šibensko-kninskoj županiji. Vodič je izradila agencija za izdavaštvo, dizajn i marketing Kocka d.o.o, koncept je osmislila Daria Lešić, a grafički ga oblikovao Marko Barišić.

np krka edukativni vodic os primosten1

np krka edukativni vodic os primosten2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.