FOTO: Obišli smo šibenske ugostitelje: Evo kako se pripremaju za sezonu

Očekivanja od nadolazeće turističke sezone su velika, najavljen je veliki broj gostiju , a jedino što može pokvariti tu računicu je vrijeme. Neki šibenski ugostitelji već su otvorili svoja vrata što se pokazalo kao pametan potez jer su gradske ulice i trgovi već puni turista, dok su neki tek krenuli s radovima i planiraju otvoriti do Uskrsa. Restoran ‘Argola’, koji radi cijelu godinu, trudi se zadovoljiti potrebe svojih gostiju u svako doba godine, a za nadolazeću sezonu nemaju neke velike pripreme već nastaviti istim tempom.

argola

DSC02061Restoran ‘Gradska vijećnica’ je u radovima ali mnogobrojni turisti koje smo zatekli ispred katedrale, osvježenje mogu potražiti na obližnjem ‘štekatu’ kafića koji dijeli istog vlasnika, a od ove godine u ponudi imaju i vinski bar.
– Svake godine otvaramo 1. travnja, nevezano s tim kada pada Uskrs – rekao nam je Lorenzo Ujević iz ‘Nostalgije’ gdje je u tijeku veliko proljetno čišćenje i spremanje za sezonu.

tomaseo2

DSC02052

lokot
Mnogi objekti još zjape prazni s lokotom na vratima i nikakvim naznakama skorog otvaranje, stanje je koje ne pruža sliku turističkoga grada koji svojim gostima može ponuditi raznoliki sadržaj.
Hoće li se ta situacija uskoro promijeniti i obogatiti ponudu našeg grada, tek ćemo vidjeti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.