FOTO: OČIMA GRAĐANA: Stoljetna murva spustila svoje grane po pivnici Toni

Kako nas je obavjestila čitateljica, dogodilo se ono neizbježno, stoljetnoj murvi ispred pivnice Toni slomio se dio krošnje i pao je po štekatima i tendi  pivnice.

toni222

Čitateljica kaže da su godinu dana upozoravali Zelenilo na taj problem, ali, da su im iz tvrtke samo odmahivali rukom i obećavali da će srediti problem.

murva111

– Dogodilo se ovo prije sat vremena. Stablo stoji naslonjeno na moju kuću i ne mogu zatvarati prozore jer su grane legle na njega. Prije jedno 10 godina je neko iz Zelenila otpila cijelu granu koja je bila ravnoteza stablu i od tad se naginje. Zelenilo je upozoravano da je nacikla grana i oni su samo govorili da će doći. Kad dođu obrezat grane obrežu samo malo vrhove na pojedinim mjestima stabla- kaže čitateljica.

murva222

toni333

Doduše, kako je Šibenski portal već pisao ovdjemurvu su početkom travnja očistili pripadnici Hrvatskog planinarskog kluba Sv. Mihovil, ali to očito nije bilo dovoljno.

ocima-gradjana-web

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.