FOTO: Otvorena prodavaonica autoplina Lića d.o.o na Biocima

Za sve koji kuhaju, griju se ili voze na plin, evo dobra vijest –  u Šibeniku  na Biocima otvorena je prodavaonica autoplina.

auto plin lica 290416 7

– Lića d.o.o. posluje već 18. godinu. U dosadašnjem radu, svakodnevnim ulaganjima i brigom o našim kupcima, vrlo brzo smo prerasli u samostalnu punionicu i snabdijevamo plinom domaćinstva na području cijele Dalmacije – kažu iz firme.

auto plin lica 290416 8

auto plin lica 290416 11

U objektu kupcima se nude propan – butan boce različitih dimenzija za potrebe u domaćinstvu, ugostiteljstvu i industriji.  U ponudi je, osim toga, i dostava većih količina plina na adresu kupca atestiranim cisternama, a dostava se vrši unutar 24 sata.

auto plin lica 290416 10

– Uz stručno osoblje dat ćemo sve od sebe da biste kod nas dobili najpovoljniju i najbolju uslugu. Sa sigurnošću možemo garantirati kvalitetu i najnižu cijenu plina na tržištu – kažu.

Osim toga, uz kupnju plinske boce za domaćinstvo, u Liću će vas darovati poklonom iznenađenja! Dođite i uvjerite se sami.

auto plin lica 290416 5

– Posjetite nas na adresi Stjepana Radića 98. Radno vrijeme od ponedjeljka od subote je  od 7.30 sati do 22 sata, a nedjeljom od 7.30 sati do 14 sati – pozivaju vas iz Lića.

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.