FOTO: Otvoreno natjecanje instalatera grijanja i klimatizacije te vodoinstalatera u Šibeniku

U Industrijsko-obrtničkoj školi u Šibeniku danas je otvoreno 15. po redu Međužupanijsko natjecanje instalatera grijanja i klimatizacije te vodoinstalatera. Na natjecanju sudjeluju najbolji učenici devet škola iz Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Dubrovačko-neretvanske, Ličko-senjske županije te četiri učenika iz šibenske škole. Učenici 3.D razreda Ćaleta Niko i Skorić Niko branit će boje Šibenika u disciplini instalater grijanja i klimatizacije, dok će se Braica Dario i Zelić Stanko natjecati u disciplini vodoinstalatera.

industriska natjecanje4

Treba svakako spomenuti kako su učenici Industrijsko-obrtničke škole više godina zaredom u navedenim disciplinama bili državni prvaci pa se i ovog puta očekuje njihov zapažen uspjeh.

industriska natjecanje1

industriska natjecanje5

Natjecanje je otvorio šibensko-kninski dožupan Zoran Smolić koji je ujedno i nekadašnji ravnatelj ove škole u čijem su mandati ovakva natjecanja prvi put organizirana.

-Drago mi je što je škola nastavila tradiciju dobrih instalatera i vodoinstalatera, mislim da je Šibenik referentni centar što se tiče ova dva zanimanja. Također, oba znanja se znaju iskoristiti, odnosno vjerujem kako ćete brzo pronaći posao – kazao je Smolić te svim natjecateljima poželio sreću.

industriska natjecanje2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.