FOTO: Ova je Božićna haljina postala glavna atrakcija u Kalelargi

Neobična božićna haljina koja službeno i nosi takvo ime osvanula je jutros ispred krojačke radnje Frida, a za nju je, naravno zaslužna poznata šibenska krojačica Đina Grbin.

Za izradu blagdanske haljine iskusnoj Đini nije trebalo puno. Kaže da je sama izrada potrajala samo jedno popodne, a pomagao joj je i muž Frane.

haljina dina

– Ne bi on pomagao da ga ja nisam natjerala, znate kakvi su muškarci. Ali, moram priznati da je bio vrijedan. Zavidavao je žičanu konstrukciju – kaže nam kroz smijeh Đina.

gina krojacica bozicno drvce 4 011215

Ipak, pripreme za haljinu koja je postala prava atrakcija, jer se svi pored nje fotografiraju, počele su puno prije nego što je Đina uopće došla na ovu odličnu, božićnu ideju.

– Maloprije se kraj haljine fotkala grupa od dvadesetero vrtićke dječice. Svi su oduševljeni i baš mi je drago zbog toga. Na njoj se nalaze borove grančice koje sam brala dan prije, ali i slani keksi – zvjezdice koje sam ispekla prije čak četiri godine i znala sam da će mi jednog dana dobro doći – otkrila nam je kreativna Đina Grbin.

gina krojacica bozicno drvce 3 011215

gina krojacica bozicno drvce 1 011215

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.