FOTO: Ova je perilica rublja bila glavna zvijezda jutros u Šibeniku, doznali smo zašto!

Ispred zgrade šibenskog HNK jutros je glavna zvijezda bila – perilica rublja. Koje marke, manje je važno, ali ono što jest važno otkrili su nam glavni redatelji performansa koji ravnodušnim nije ostavio niti jednog prolaznika.

sdp perilica

– Danas, 9.prosinca smo ‘prigodno’ odlučili obilježiti Međunarodni dan borbe protiv korupcije, a ne treba ni govoriti koliko je naše društvo korumpirano. Na našoj političkoj sceni, dobro je poznato, postoji veliki broj ljudi koji nam u određenim situacijama nisu bili na ponos i diku – poručio je Luka Nikpalj, predsjednik Foruma mladih SDP-a dodavši da je mladež SDP-a uvijek bio i biti će odraz bunta našeg društva.

sdp12

sdp7

sdp6

sdp luka

Osim Hrvatska raste spužvica za pranje suđa, dijelile su se i kuverte s novčanim iznosima. Riječ je o nula kuna, a na novčanici se nalazi, glavom i bradom – Ivo Sanader.

sdp1

 

sdp3

Što su htjeli poručiti s perilicom rublja, pitamo Luku.

– Mi smo protiv pranja mozgova i protiv pranja novca. Našim građanima treba pomoći u pranju suđa pa im dijelimo spužvice, ali isto tako je potrebno jasno i glasno reći ‘stop’ ovom drugom pranju protiv kojeg ćemo se i dalje nastaviti boriti – zaključuje Luka Nikpalj.

Svoju mladost došao je podržati i Franko Vidović koji je ulogu šefa danas rado i s povjerenjem prepustio njima.

sdp10

sdp2

sdp9

sdp11

 

 

sdp5

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.