FOTO: Ovako će izgledati šibenski kolodvor nakon preuređenja

Nakon sanacije fasade, Gradski parking nastavlja s obnovom Autobusnog kolodvora u Šibeniku. Uređenje interijera u odjelu prodaje karata obuhvatit će građevinske, elektroinstalaterske i stolarske radove pa će prodaja karata dobiti novi, moderniji i atraktivniji izgled. Ukupna vrijednost investicije novog prodajnog ruha iznosi 300 tisuća kuna, a radove će izvoditi tvrtke Čavo iskopi i Stolarija Gojanović.
Radovi na uređenju čekaonice započet će 16. studenog i trajat će do 15. prosinca ove godine. Za vrijeme izvođenja radova, šalteri prodaje karata biti će zatvoreni, a prodaja karata obavljat će na vanjskom šalteru informacija.

Autobusni kolodvor u turističkoj destinaciji ima funkciju svojevrsne ‘recepcije grada’. Mnogim posjetiteljima to je prvo mjesto koje vide i na temelju kojeg donose prve dojmove o destinaciji. Zato držimo da je od izuzetne važnosti da taj prostor bude ugodan i atraktivan, te da pruža putnicima osjećaj dobrodošlice. Kao društveno odgovorna tvrtka, Gradski parking kontinuirano radi na održavanju i obnovi Autobusnog kolodvora, kao strateški važnog objekta u urbanom životu grada. Zgrada Autobusnog kolodvora nije bila značajnije obnavljana još od izgradnje kolodvora 1973. godine kako na vanjskim dijelovima, tako ni u interijeru kojim se služe putnici, pišu u priopćenju.
A evo i kako će izgledati.

kolodvor

kolodvor4

kolodvor3

kolodvor2

kolodvor1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.