FOTO: Pipi Duga Čarapa i mađioničar Casper igrom i zabavom razveselili mališane na pedijatriji

Dječji klub Dalmalino u sklopu zabavno-edukativnog projekta za djecu koja se liječe u pojedinim bolnicama i klinikama u Hrvatskoj danas je posjetio Dječji odjel šibenske bolnice gdje su druženjem razveselili male bolesnike.

pedijatrija 4

pedijatrija 5

Najmlađi pacijenti OB Šibenik uživali su u predstavi koju im je izvela Pipi Duga Čarapa te nastupu mađioničara Caspera, a posjetili su ih i članovi Gimnastičkog kluba Dišpet.

-Cilj projekta ‘Dalmalino uveseljava djecu’ je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca,  poticati i ohrabriti djete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja – kazao je voditelj projekta Zoran Vrsalović.

pedijatrija 7

pedijatrija 3

Dječji klub Dalmalino čine članovi volonteri, studenti, učitelji i pedagozi, koji su usmjereni na područje pozitivnog rasta i razvoja, a koji provode niz mjera i aktivnosti s istaknutim ciljevima za unaprjeđenje položaja djece i mladih u RH.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.