FOTO: Počeli radovi na sanaciji dječjeg igrališta u park šumi Šubićevac

U park šumi Šubićevac danas su počeli radovi na sanaciji dječjeg igrališta za što su u gradskom proračunu predviđena sredstva u visini do 240 tisuća kuna. Igralište će se ograditi, poravnati i nasuti tucanikom, postavit će se nove dječje sprave i nova rasvjeta te obnoviti klupe.

subicevac  (2)

– Riječ je o dječjem igralištu čiju smo sanaciju dogovorili tijekom hodajućeg kolegija na Šubićevcu u srpnju prošle godine, te ga uvrstili u ovogodišnji proračun. Želimo sva dječja igrališta koja su oštećena ili zapuštena s vremenom obnoviti, kao što smo napravili s igralištem na Biocima ili na Jadriji, a istovremeno graditi nova, poput onih na Krapnju i Žirju. Iskazanih potreba za ovom vrstom infrastrukture je zbilja puno, i to je posao koji nema kraja – kazao je zamjenik gradonačelnika Šibenika Danijel Mileta.

subicevac  (5)

subicevac  (4)

Na Šubićevcu su započeli i radovi na spajanju kompleksa Tenis kluba Šibenik na sustav odvodnje vrijedni blizu 30 tisuća kuna, a koje financira Grad Šibenik.

TKlub

Tklub1

– Teniski klub Šibenik je ogledni primjer sportskog zajedništva i putokaz kako treba raditi za dobrobit kluba, zajednice i grada. Stoga im Grad Šibenik još jednom pomaže u realiziranju sportskih potreba – rekao je Mileta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.