FOTO: PONOS ŽUPANIJE: Oni su pomeli konkurenciju i briljirali na natjecanjima!

Župan Goran Pauk, dožupan Zoran Smolić i pročelnica  Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović u Gradskoj vijećnici dodijelili su danas priznanja učenicima osnovnih i srednjih škola učenicima koji su na regionalnim i državnim natjecanjima ostvarili zapažene rezultate, a pohvaljeni su i njihovi mentori bez čijeg truda uspjehe ne bi bio potpun.

zupan ucenici prizanja vijecnica (35)

 

– Kao i svake godine, Županija i ove dodjeljuje nagrade učenicima koji su sudjelovali na smotrama i natjecanjima, ali trebamo čestitati i onima koji su bili na natjecanjima, a nisu osvojili nagrade. Za vas smo pripremili skromne poklone kao poticaj za dalje. Znanje koje ste stekli nitko vam ne može oduzeti, to je ono što ostaje doživotno. Također, zahvaljujemo i mentorima koji su prenijeli svoja znanja  – kazao je župan Pauk.

zupan ucenici prizanja vijecnica (33)

Priznanja su danas uručena gimnazijalcu Petru Vrvilo za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz povijesti, Anti Papku, učeniku Prometno –tehničke škole za prvo mjesto na natjecanju iz područja pomorski nautičar, Davoru Glasniću iz Knina, najboljem elektromehaničaru na državnom natjecanju, gimnazijalkama Luciji Bujas  i Luciji Dujić za drugo mjesto za samostalni istraživački rad iz povijesti, Marinu Matiću za drugom mjestu na natjecanju strojarskih konstrukcija, Franku Goviću za drugo mjesto na natjecanju elektromehaničara, Franki Štrkalj za drugo mjesto u području gastro poslovanje turističke agencije, Mihaeli Bačelić, Moniki Redžbečaj i Antoneli Ščuric- Štapić iz srednje škole Lovre Montija u Kninu za osvojeno drugo mjesto u kategoriji mladi poduzetnik, Martinu Mariću za drugo mjesto na natjecanju gastro konobara, Luciji Barić za treće mjesto u kategoriji gastro poslovanje recepcije, Marku Čubriću iz osnovne škole Petra Krešimira za treće mjestu na natjecanju iz kemije, Mariji Vuletić iz OŠ Meterize za drugo mjesto na natjecanju iz hrvatskog jezika te Stipi Maloču, Barbari i Metei Babić i Antoniu Hromiću iz srednje škole Lovre Montija u Kninu za prvo mjesto na natjecanju iz vjeronauka.

zupan ucenici prizanja vijecnica (32)

Bila je ovo uspješna godina i za učenike Glazbene škola Ivana Lukačića: priznanja su dobili učenici osnovne škole flautistica Katarina Žaja za prvo mjesto na državnom natjecanju te violončelistica Nina Lucija Perina, također za prvo mjesto. Za drugo mjesto na državnim natjecanjima nagrađeni su violončelist Lovre Tucaković, violončelistica Katarina Mileta te klarinetistica Marta Burazer. Glazbenici srednjoškolci također su bili uspješni pa je župan čestitao violinistici Lani Plančić za prvo mjesto na državnom natjecanju, zatim violinistici Jeleni Žaji za drugo mjesto kao i flautisici Nikolini Kapitanović.

zupan ucenici prizanja vijecnica (4)

zupan ucenici prizanja vijecnica (2)

Na regionalnoj razini rezultate su ostvarili Nikolina Marjanović iz Knina i  to prvo mjesto u natjecanju frizera te Bruno Palavra, Karmela Zelić, Mateja Delić, Petra Bralić, Katarina Budumir i Lucija Radić za prvo mjesto u natjecanju Crveni križ.

zupan ucenici prizanja vijecnica (31) zupan ucenici prizanja vijecnica (30) zupan ucenici prizanja vijecnica (29) zupan ucenici prizanja vijecnica (28) zupan ucenici prizanja vijecnica (27) zupan ucenici prizanja vijecnica (26) zupan ucenici prizanja vijecnica (25) zupan ucenici prizanja vijecnica (24) zupan ucenici prizanja vijecnica (23) zupan ucenici prizanja vijecnica (22) zupan ucenici prizanja vijecnica (21) zupan ucenici prizanja vijecnica (20) zupan ucenici prizanja vijecnica (19) zupan ucenici prizanja vijecnica (18) zupan ucenici prizanja vijecnica (16) zupan ucenici prizanja vijecnica (15) zupan ucenici prizanja vijecnica (14) zupan ucenici prizanja vijecnica (13) zupan ucenici prizanja vijecnica (12) zupan ucenici prizanja vijecnica (11) zupan ucenici prizanja vijecnica (10) zupan ucenici prizanja vijecnica (9) zupan ucenici prizanja vijecnica (8) zupan ucenici prizanja vijecnica (6)ja

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.