FOTO: Posjetili smo Dane otvorenih vrata Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac

Centar za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’ danas je organizirao svoj peti Dan otvorenih vrata.

Polaznike Centra ‘Šubićevac’ posjetili su i gosti iz Centra za rehabilitaciju ‘Fra Ante Sekelez’ Vrlika, Centra za odgoj i obrazovanje ‘Slava Raškaj’ Split te  Centra za odgoj i obrazovanje ‘Juraj Bonači’ Split. Posjetili su ih i učenici Gimnazije Antuna Vrančića. Cilj otvorenih vrata Centra je senzibilizirati na različitosti što se tradicionalno već dugi niz godina radi organizacijom raznih radionica.

centar subicevac (4)

Dan je započeo radioničkim programom kojeg su vodili stručni radnici Centra ‘Šubićevac’, a zatim su  prisutne prigodnim kulturno-umjetničkim programom razveselili učenici i gosti.

Uslijedio je izložbeni dio dana s radovima polaznika Centra za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’, a mogli su se i degustirati pekarski proizvodi nastali u kuharskoj radionici.

centar subicevac (7)

U sklopu srednjoškolskih radionica, učenici završnih razreda osnovne škole imali su priliku upoznati se sa smjerovima srednje strukovne škole Centra ‘Šubićevac’. Na sva pitanja o osnovnom i srednjem obrazovanju, rehabilitacijskim programima i izvaninstitucijskim uslugama odgovarala je stručna služba Centra za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’: pedagoginja, psihologinja i socijalni radnik.

centar subicevac (6)

centar subicevac (5)

Po završetku druženja u Centru učenici su s gostima iz Splita i Vrlike posjetili proizvodni pogon pekare Krka na Šubićevcu, jer se uz Otvoreni dan Centra za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’ obilježavaju i Dan kruha i Dan zahvalnosti za plodove zemlje.

centar subicevac (1)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.