FOTO: Postavljanjem donacijskih kutija nastavljaju se prikupljati donacije za Vedrana Jakšića

Udruga za promicanje i očuvanje kulturnog stvaralaštva Disco Gimnazija Šibenik ni nakon što je proslavljeni šibenski bodybuilder i profesor informatike, Vedran Jakišić ponio titulu svjetskog viceprvaka nastavlja prikupljati donacije za uspješnog sportaša.

vedran jaksic1

Nove kutije za prikupljanje donacija, nakon laboratorija OB Šibenik i caffe bara Žveljarin i Azimut u Šibeniku, postavljene su na još nekoliko lokacija u Krešimirovom gradu.

I to u caffe bar Bono (Republika Bono), u pizzeriji Kike te pekari Dan&Noć.

donacijske kutije_vedran jaksic (1)

donacijske kutije_vedran jaksic (2)

Osim toga, jedna od kutija za prikupljanje  (financijskih) donacija za svjetskog viceprvaka, Vedrana Jakšića otputovala je u obližnje Vodice, u tamošnji caffe bar Gulož, smješten na vodičkoj rivi.

Kutije se mogu prepoznati po slikovnoj grafici koja prikazuje poznati logo još poznatije udruge i manifestacije Disco Gimnazija Šibenik, te peharu i snažnoj ruci pobjednika.

donacijske kutije_vedran jaksic (3)

Još jednom podsjećamo da će Članovi Udruge Disco Gimnazija dio donacija koje prikupe od ulaznica/donacija u noći 28. prosinca prenamijeniti za pomoć prilikom pokrivanja nastalih troškova tijekom priprema za prvenstvo i tijekom natjecanja sugrađanina, Vedrana Jakšića koji je, podsjetimo, uz Darka Relju i Dražena Montanu jedan od pokretača danas legendarne Disco Gimnazije.

Također, ukoliko netko želi pomoći, a nije u Šibeniku, svoje donacije može uplatiti na broj Žiroračuna Udruge s naznakom ‘Donacija za Vedrana Jakšića’:

Žiro račun: HR7024110061120011073

Jadranska banka d.d. Šibenik

Sav iznos koji se prikupi nakon 17. listopada kad je održano Svjetsko prvenstvo u Poljskoj na kojem je Jakšić ponio titulu svjetskog viceprvaka, bit će upućena prvaku, a tom će se iznosu pridodati i ono prikupljeno u noći održavanja Disco Gimnazije Šibenik, 28. prosinca.

Napominjemo da će se donacije prikupljati sve do 28. prosinca bez obzira što je natjecanje bilo 17. listopada jer se ovom akcijom žele pokriti svi nastali troškovi prije, za vrijeme i nakon, čvrsto vjerujemo, osvajanja naslova svjetskog prvaka.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.