FOTO: PRVI U HRVATSKOJ: Šibenski studenti dobili svoj list u posebnom obliku

Danas je u Šibeniku, točnije u studentskoj menzi, predstavljen i postavljen Studentski List.

– Kako bi nastavili pozitivan trend pokretačkog ozračja i potaknuli mlade da se aktivno uključe u studentska i društvena zbivanja pokrenuli smo i Studentski List – kreativno izdanje koje će jednom tjedno izlaziti u formatu veličine A3. Ono što je najzanimljivije u ovoj priči je da će Šibenska menza biti prva i jedina u Hrvatskoj gdje će studenti na podlošcima na pladnjevima moći čitati Studentski List s raznim kreativnim sadržajem, umjesto reklama i oglasa – kaže nam Josip Kuštera.

kolaz

list1

Riječ je o prvom izdanju koje je nadopunilo i zaokružilo priču o nedavno pokrenutoj Novinarskoj sekciji Veleučilišta. Sekcija je u kratkom periodu postala popularna među studentima zbog tema koje obrađuju, a to su mahom teme vezane uz život studenata.

list4

Svi oni koji u menzi ostanu bez svojeg primjerka, sadržaj istoga će moći popratiti i na Facebook stranici koja će redovito dijeliti sadržaj iz lista.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.