FOTO: Šibenski HDZ dvije godine gradske vlasti ocijenio izvrsnima

– Od kako smo prije dvije godine osvojili vlast u Šibeniku, grad je i dodatno ‘poplavio’, nije bilo izbora, od onih za europarlament do onih za mjesne odbore, gdje HDZ nije dominirao. To znači da građani vjeruju ovoj vlasti predvođenoj gradonačelnikom Željkom Burićem- rekao je danas na konferenciji za medije zamišljenoj kao rezime dvije godine vlasti HDZ-a u Šibeniku Goran Pauk.

hdz4

Gradonačelnik Željko Burić na četiri panela predstavio je sve što je njegov vlast učinila u te dvije godine mandata.

hdz8

 

hdz9

– Na prvoj ploči su oni najveći problemi, koji su kočili grad, a sad su riješeni. radi se o TEF-u, Obonjanu i pokretanju sveučilišta. Na drugom panelu su svi oni projekti na kojima se upravo radi, na trećem ono što je planirano napraviti. I to je sve u visokoj fazi realizacije- rekao je gradonačelnik.

Na četvrtom panelu su najveća dostignuća Šibenika u zadnje dvije godine izražena u brojkama.

hdz5

– Po prvi put je Šibenik došao na Forbesovu listu gradova, riješili smo 3269 zahtjeva za legalizaciju, sufinanciramo 1671 djece u vrtićima, za 4000 umirovljenika sufinanciramo gradski prijevoz, stvorili smo 20 suradnika u nastavi… Ukratko, Šibenik se probudio!- rekao je gradonačelnik.

hdz2

Dogradonačelnik Danijel Mileta zahvalio se svima na odličnoj suradnji, a posebno predsjednicima iMO-a, bez kojih, rekao je Mileta, ne bi bilo ni svih ovih sjajnih rezultata.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.