FOTO: Šibenski maturanti proslavili 30. godišnjicu mature

Veselo je bilo sinoć u Panorami gdje su šibenski maturanti generacije 1985./86. Proslavili lijepu obljetnicu 30 godina mature. Bila je to prilika za prepričavanje zgoda iz školskih dana, zajedničkih fotografija, ludih selfija, a neki od njih nisu se vidjeli od zadnjeg dana srednje škole, dakle punih 30 godina.

maturanti

 

Život ih je odveo u različite profesije, na sve strane svijeta, a među maturantima slavljenicima bili su i neki poznati Šibenčani kao Franko Vidović, šef šibenskog SDP-a i saborski zastupnik, zatim bivši sanacijski upravitelj šibenske bolnice dr Marin Paić, poznati košarkaški trener Zoran Kalpić, splitska novinarka šibenskih korijena Ojdana Koharević, Neven Periša, rukovoditelj u Čistoći, Nikica Kalauz, voditelj poslovnice Sberbank, Bojan Cinotii, predsjednik karting kluba Cina Racing kart i mnogi drugi. U školsko doba zlatnih osamdesetih maturante je glazbom vratio šibenski ‘River bend’, a maturanti su i na plesnom podiju pokazali da su i nakon 30 godina još uvijek u izvrsnoj formi.

maturanti1

 

maturanti2

 

Slavlje se uz dobru trpezu nastavilo do jutra, uz dogovor da se ponovno okupljaju 2021. godine na proslavi 35 godina mature!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.