FOTO: Šibenski studenti osvojili srebro u basketu na prvenstvu veleučilišta RH

Četrnaest šibenskih studenata sudjelovalo je na navedenom natjecanju, na kojem je bilo ukupno oko 400 studenata. Sam događaj trajao je četiri dana, od 5. do 8. lipnja. 

Dok se futsal reprezentacija nije uspjela probiti iz grupne faze, a stolni tenis je ekipno zauzeo četvrto mjesto, košarkaška reprezentacija osvojila je srebro!

studenti_sport2

Nakon što su bili prvi u grupnoj fazi, šibenski košarkaši u sastavu kapetan Mario Ivić, Kristian Štrkalj i Domagoj Budimir su pobijedili i Zdravstveno Veleučilište Zagreb, dok je u finalu Karlovac ipak bio jači.

prvenstvo_studenti

Ovo je završetak studentskih sportskih događaja za ovu akademsku godinu, a nakon dobrog početka, u budućnosti nas očekuje daljnji  razvitak studentskog sporta u Šibeniku, navode sa šibenskog Veleučilišta. Naime, predsjednik Sportske udruge studenata Veleučilišta u Šibeniku Branimir Maretić će uskoro pokrenuti postupak za registriranje Sportskog saveza Veleučilišta u Šibeniku, što će omogućiti punopravno članstvo u Hrvatskom akademskom sportskom savezu te sudjelovanje u nacionalnoj studentskoj Unisport ligi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.